Pozovite nas odmah

Politika privatnosti

NATURAL HEALTH GROUP DOO posvećen zaštiti svih informacija koje sakuplja i čuva o Vama shodno pozitivnim propisima Republike Srbije.

Korisnici našeg sajta prihvataju da se podaci o njima koriste u skladu sa ovom Politikom privatnosti.

NATURAL HEALTH GROUP DOO sakuplja minimalnu količinu informacija o Vama u svrhu pružanja kvalitetne usluge. Politika privatnosti objašnjava koji postupci mogu rezultirati sakupljanjem podataka o Vama. Vaša poseta našem sajtu daje nam pravo za prikupljanje pomenutih informacija.

Pristupom na naš sajt dajete nam pravo da sakupljamo sve informacije koje nam šaljete zavisno od tipa formulara koje popunjavate uključujući ime, adresu, broj telefona, e-mail adresu, kao i ostale podatke koje možete ostaviti na sajtu. Ostale informacije mogu biti zahtevane u skladu sa promenama koje su naznačene na sajtu.

Sakupljene informacije koristimo prvenstveno u svrhu obrade zahteva korisnika i posetioca sajta. Sve standardne mere predostrožnosti se preduzimaju kako bi se sprečio neovlašćen pristup ovim podacima. Od korisnika se može zahtevati naknadna provera identiteta kako bi informacije o nalozima bile potpune.

U svakom trenutku korisnici mogu da traže da se prikupljeni podaci izbrišu iz evidencije podataka.

NATURAL HEALTH GROUP DOO ne razmenjuje ni jednu informaciju o korisnicima sa trećim licima. Dobijene informacije se mogu koristiti u cilju održavanja kontakta sa korisnicima i obaveštavanja o razvoju našeg biznisa. Ukoliko u nekom trenutku u budućnosti budemo primorani da otkrijemo sakupljene informacije trećoj strani (npr. državnim organima), o tome će korisnik biti obavešten i dati svoju saglasnost.

NATURAL HEALTH GROUP DOO obaveštava korisnike da povremeno može objaviti podatke uopštenog značaja koji se tiču samog sajta ili NATURAL HEALTH GROUP DOO – na primer, broj posetilaca sajta, broj obavljenih kupovina isl, ali prilikom objavljivanja ovakvih podataka, isti nikada neće uključiti informacije pomoću kojih bi se mogli identifikovati pojedinci.

NATURAL HEALTH GROUP DOO nije odgovorna za sadržaj informacija objavljenih od strane korisnika putem chat-a ili direktnih poruka NATURAL HEALTH GROUP DOO. Nismo u obavezi da pratimo razgovore korisnika na chatu i samim tim se ne smatramo odgovornim za bilo koja saopštenja.

NATURAL HEALTH GROUP DOO garantuje da primenjuje sve standardne bezbednosne mere štiteći lične podatke sakupljene od svojih korisnika shodno pozitivnim propisima Republike Srbije. Ovo uključuje ali nije ograničeno sa: pristupom ličnim podacima sa lozinkom, ograničenim pristupom osetljivim podacima, enkriptovanim transfer osetljivih podataka poslatih od strane korisnika na NATURAL HEALTH GROUP DOO formama za prijavu, naručivanje itd. Ipak, mogu postojati propusti vezani za bezbednost koji nisu pod kontrolom NATURAL HEALTH GROUP DOO. Odlukom da NATURAL HEALTH GROUP DOO obezbedi lične informacije korisnik razume i slaže se sa činjenicom da bezbednost, integritet i privatnost njegovih podataka ne može biti 100% garantovana.

NATURAL HEALTH GROUP DOO zadržava pravo da bilo kada izmeni ovu Politiku privatnosti. Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na sajtu NATURAL HEALTH GROUP DOO. Korisnik se obavezuje da povremeno pročita ovu politiku privatnosti kako bi bio upoznat sa eventualnim izmenama iste. Ukoliko korisnik nastavi da koristi sajt i usluge NATURAL HEALTH GROUP DOO nakon bilo koje nove verzije politike privatnosti, podrazumeva se da je istu prihvatio kao važeću.

Flex ispisano crnim slovima

Flex Health Natural d.o.o.

Nedeljka Gvozdenovića 28, Novi Beograd

MB: 21831697

PIB: 113249095

Radno vreme: 09:00-21:00

             class=  

Korpa0
There are no products in the cart!
Poručite odmah - plaćanje pouzećem
0